letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn

Behandlingar för fransar och bryn i hela landet

Erbjudanden på behandlingar för ögonfransar och bryn i hela landet. Få definierade fransar med lash lift, ögonfransförlängning eller singelfransar. Rama in ögonen med proffsiga ögonbryn och slipp fylla i dem med en deal på microblading. Se 10 vanliga frågor om fransar och bryn

Vanliga frågor om Fransar & bryn

null

Vad är lash lift?

Lash lift innebär att man permanentar fransarna och ger dem en fin böj. Ett perfekt alternativ till mascara eller ögonfransförlängning. Behandlingen öppnar upp dina ögon och ger dig ett piggare ansikte.

Hur länge håller lash lift?

Hållbarheten på en lashlift-behandling, sträcker sig oftast mellan sex till åtta veckor.

Att använda vissa typer av ögonfransserum kan också hjälpa dina ögonfransar att hålla sig fylligare och tjockare.

Vad är browlift?

Vid en behandling med brow lift används permanentvätskor som formar ögonbrynens hårstrån till en önskad form. Behandlingen avslutas med färgning av brynen.

Slutresultatet ger brynen ett lyft som gör dom fylligare med mer form och volym.

Hur länge håller browlift?

Ett brow lift håller i ca 4–8 veckor beroende på hur dina ögonbryn växer och hur du tar hand om dom.

Tänk på: Oljor löser upp permanenten så om du tvättar eller smörjer ansiktet med oljor så försök att inte applicera det på dina ögonbryn.

Vad är microblading?

Microblading innebär att man tatuerar in varje enskilt hårstrå med verktyget microblade för att matcha brynets färg och tjocklek med ett resultat som ger dig perfekt formade bryn.

Hur länge håller microblading?

Microblading har för de flesta en hållbarhet på 1–2 år, därefter kan du behöva fräscha upp ögonbrynen igen.

Vad är singelfransar?

Singelfransar är en klassisk metod för fransförlängning, där varje singelfrans fästs på dina egna ögonfransar. Resultatet ger dig en mascaraeffekt med längre, tjockare och fylligare fransar.

Hur länge håller singelfransar?

Singelfransar håller normalt 3-5 veckor, med ca 30-50% av fransarna kvar. För fortsatt fylliga fransar rekommenderas påfyllning.

Vad är trådning?

Trådning är en behandling som använder sig av en tunn bomullstråd rullas över ögonbrynens hårstrån och drar ut dom från roten.

Vid trådning får man effektivt bort fina fjun och hårstrån som är svåra att få bort om man plockar med en pincett. Behandlingen ger fint formade bryn och ramar in ditt ansikte.

Hur länge håller trådning?

Resultatet av ett trådlyft syns oftast omedelbart medan den maximala effekten syns omkring 3–6 månader efter genomförd behandling. Resultatet varar i snitt i 1–2 år.