letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn

Tandblekning i hela landet

Vill du bleka tänderna? Hitta professionell tandblekning till ett bra pris hos Let's deal. Då har du kommit till rätt ställe! Här hittar du massvis med erbjudanden på tandblekning i hela landet både för hemmabruk och behandling på salong. Att bleka tänderna ger ett fräscht intryck och är en effektiv metod för att bli av med missfärgningar och gula tänder efter alldeles för många koppar kaffe. Boka ett erbjudande, besök kliniken och lämna med ett perfekt vitt leende och friska starka tänder till ett bra pris! Se 6 vanliga frågor om tandblekning i hela landet

Allt inom Tandblekning

Se 6 vanliga frågor om tandblekning i hela landet

Trots att tandblekning i hela landet är en relativt vanlig behandling, finns det en del saker som kan vara bra att ha koll på. För att hjälpa dig på traven har Let’s deal därför svarat på de vanligaste frågorna om just tandblekning.

Hur länge håller tandblekning?

Beroende på vilken metod som har använts, hur tjock emalj man har samt livsstilsvanor håller oftast en tandblekning mellan 1-3 år.

Efter det kan man behöva bleka tänderna ytterligare ett fortsatt resultat.

Vad kan man äta efter tandblekning?

Vad du äter de närmsta dagarna efter tandblekning kan vara avgörande för resultatet. En generell regel är att inte äta livsmedel med starka färger i alla fall de första tre dagarna och gärna mat med så lite färg som möjligt. Här kommer lite tips på vad du kan äta efter tandblekning:

  • Naturella mejeriprodukter (t.ex. yoghurt och keso)
  • Ris, vit pasta, vitt bröd och potatis
  • Kyckling och vit fisk 
  • Äggvitor 
  • Frukter så som banan, honungsmelon och päron utan skal
  • Vita såser och soppor

Livsmedel som definitivt bör undvikas de första dagarna är kaffe, te, rödvin, rödbetor, blåbär och tomat.

Hur mycket kostar det att bleka tänderna?

På Let’s deal hittar du erbjudanden på tandblekning, kostnad för en standard blekning med våra erbjudanden ligger vanligtvis mellan 650-1300kr.

Hos Let’s deal hittar du massvis med erbjudanden på tandblekning i hela landet, pris varierar mellan de olika klinikerna men du hittar garanterat en prisvärd deal som passar dig.

Hur farligt är det att bleka tänderna?

Det är oftast ofarligt att bleka tänderna men det finns vissa situationer då du inte borde göra det. Om du har hål i en tand, tandhalsar som ilar, är gravid och ammar, vid oskyddade tandrötter och om du har tunn emalj bör du undvika att bleka tänderna.

Ibland kan man få ilningar eller sår i tandköttet runt omkring tänderna efter en blekning. För att minska risken för detta bör man låta ett proffs ta hand om tänderna och göra sin tandblekning hos tandläkaren.

Vilken tandblekning är bäst?

Är man ute efter den bästa tandblekningen i hela landet bör man besöka en seriös klinik med erfarna tandläkare när man ska bleka tänderna.

Även tandblekningsprodukter för hemmabruk kan ge visst resultat och det finns massvis med bäst-i-test artiklar som reder ut vilka man bör satsa på.

Hur går en tandblekning till hos tandläkaren?

Det finns en del vanliga tillvägagångssätt när det kommer till tandblekning, gel i kombination med skenor är ett sådant.

På plats gjuter tandläkarn en skena formade efter dina tänder och går igenom hur man lägger i gelen samt hur de sätts dem på plats. Enligt instruktioner om hur ofta och länge får man fortsätta proceduren hemma på egen hand.

Vanligt är också att behandlingen utförs på plats av tandläkaren, vilket tar ungefär en timma. Om tänderna inte uppnått den önskade färgen efter en behandling får man komma tillbaka vid ett senare tillfälle för att bleka ytterligare. Vilken metod som passar dig bäst väljer du själv.

Innan du ska bleka tänderna är det även viktigt med god tandvård för att få så bra resultat som möjligt. Ibland kan även ett besök hos en tandläkare vara nödvändigt för att ta bort eventuell tandsten.