letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn

Frisör i hela landet

Ge ditt hår en uppfräschning eller klipp den där frisyren du alltid drömt om men aldrig riktigt vågat. Med Let’s deals erbjudanden finns det ingenting som håller dig tillbaka och du kan fynda erbjudanden på allt från klippning, toppning och olaplex-behandlingar till färgning, slingning och styling. Oavsett om du är ute efter billiga frisörer i hela landet eller den bästa frisören i hela landet har Let’s deal garanterat något som passar just dig! Se 5 vanliga frågor om frisörer

Vanliga frågor om frisörer

null

Hur mycket kostar det att färga håret hos en frisör i hela landet?

Det är inte alltid lätt att hitta billiga frisörer i hela landet. Hos Let’s deal kan du spara upp till 70% på hårfärgning hos frisörer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Priserna varierar beroende på vilket erbjudande du väljer men hos Let’s deal hittar du alltid schyssta deals till ett bra pris när du ska färga håret.

Erbjuder Let’s deal sista minuten-frisör och drop in?

Hos Let’s deal går det att boka drop in frisör i mån av tid, se mer om drop in och tider på erbjudandets sida. Välj mellan en rad olika bra frisörer när du ska klippa dig i hela landet city för att säkerställa det snyggaste långa svallet, en kort välvårdad frisyr, slingor eller varför inte en helt ny look?

Hur mycket kostar det att göra slingor?

Köp ett erbjudande hos Let’s deal och spara upp till 70% när du ska göra slingor i hela landet. Priserna varierar beroende på deal men du kan alltid hitta bra rabatter när du ska slinga håret hos en bra frisör i hela landet. Var snäll mot din plånbok samtidigt som du unnar dig själv den bästa frisören i hela landet.

Vad är Olaplex?

Olaplex är en produkt olikt något annat på marknaden. Olaplex reparerar och skyddar håret på djupet med otroligt resultat. Behandlingen passar perfekt i samband med kemiska behandlingar och färgning av hår då det effektivt skyddar håret mot slitage så att du kan låta kreativiteten flöda och samtidigt stärka ditt hår. Unna dig själv en klippning i hela landet med Olaplex för vackert och glansigt hår!

Var finns Let’s deals erbjudanden på bra frisörer?

Hos Let’s deal fyndar du billigt när du hittar du bra deals på klippning för dam, herr och barn i city i Stockholm, Göteborg och Malmö som ger dig bättre pris än med studentrabatt. Trimma dina toppar kontinuerligt till ett bra pris när du är hemma eller boka en sista minuten-frisör när du är på besök på någon av de andra orterna. En professionell frisör tar väl hand om dig oavsett vilken ort du befinner dig på, medan du lutar dig tillbaka och njuter av behandlingen samtidigt som din nya frisyr tar form.

Boka din nästa klippning i hela landet hos Let’s deal och skäm bort dig själv med en sprillans ny look!