letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn

Fotvård i hela landet

Ge dina fötter den kärlek och vård de förtjänar. Unna dig själv en härlig fot- och underbensmassage, vacker pedikyr eller bli av med dina fotbesvär. Här hittar du erbjudanden och rabatter på bland annat nagelvård, fiskspa, fotbad, massage, peeling och medicinsk fotvård i hela landet. Se 6 vanliga frågor om fotvård i hela landet

Se 6 vanliga frågor om fotvård i hela landet

Oavsett om du är ute efter den bästa fotvården i hela landet eller att unna dig en pedikyr har vi garanterat något som passar dig! Nedan ger vi svar på några av de vanligaste frågorna gällande våra deals.

Vad kostar fotvård för pensionärer?

Du som är pensionär kan ofta få fotvård till ett billigare pris på salong. Är du 85 år eller äldre och har en remiss till fotsjukvård så har du rätt till kostnadsfri fotsjukvård.

Varför är fotvård viktigt vid diabetes?

En person med diabetes som har haft tillståndet under en längre tid kan få nedsatt känsel i fötterna och på så sätt inte märka av när skador och sår. Dessutom kan man få nedsatt blodcirkulation som gör att eventuella sår läker långsammare.

Boka fotvård i hela landet för optimal fothälsa!

Vad kostar fotvård i hela landet hos Let’s deal? 

På Let’s deal hittar du bland annat medicinsk fotvård i hela landet city med upp till 60% rabatt. Visste du att fotvård ofta även räknas som friskvård och att du kan använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare för fotvård?

Vad är medicinsk fotvård? 

Medicinsk fotvård både behandlar och förebygger exempelvis värk, hälsprickor, nagelsvamp, nageltrång, vårtor och andra problem i fötter och underben.

Det handlar inte bara om att ta hand om ett problem när det väl har uppstått, utan att förebygga så att problemet inte uppstår från första början.

Ofta rekommenderas regelbundna behandlingar med 6-8 veckors mellanrum för att hålla dina fötter fina, mjuka och problemfria.

Hos Let’s deal finns de bästa dealsen på medicinska behandlingar så att du enkelt och till ett bra pris kan hitta det erbjudanden som passar dig bäst.

På vilka orter finns Let’s deals erbjudanden på pedikyr? 

Elevbehandling eller den bästa pedikyren i Stockholm? Let’s Deal har mängder med erbjudanden på pedikyr i hela landet med salonger belägna både mitt i centrala stan eller i ditt lokala område.

Sjunk ner i stolen och njut av ett mjukt fotbad för en stund. Luta dig tillbaka medan dina fötter blir ompysslade med avslappnande fot- och underbensmassage, peeling, härligt väldoftande krämer och vackert lack i ditt kulörval.

Skäm bort dig själv och dina fötter med en stunds välbefinnande och njut sedan av mjuka välvårdade fötter med snygga naglar.

Den ultimata lyxen att skämma bort trötta och slitna fötter med som behöver lite kärlek.

Vilka är de senaste trenderna inom pedikyr? 

Vill du hänga med i de senaste pedikyrtrenderna? Inga problem – we got you covered!

Satsa på färger som aqua-blått vid din nästa pedikyr i hela landet som för tankarna till medelhavets turkosa vatten eller en zestig orange i juiciga toner för en uppiggande look.

De abstrakta mönstret som det senaste varit så populära, förflyttar sig nu ner från fingrarna för att även pryda tårna så att de blir minst lika vackra.

Klassikern fransk manikyr är alltid ett säkert kort och perfekt för den som är ute efter en mer naturlig finish. Skulle du vara intresserad av en pedikyr i hela landet centrum har vi även erbjudanden på det.

Fötterna ska hålla hela livet och det är viktigt att vi tar hand om dem. Boka fotvård i hela landet eller din nästa pedikyrbehandling idag och njut av mjuka vackra fötter!