letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn

Fixa naglar i hela landet billigt

Att fixa naglarna på nagelsalong har blivit populärt och att alltid ha fina och välvårdade naglar är väl allas dröm? Letar du efter en nagelsalong i hela landet? Hos Let’s deal hittar du mängder av erbjudanden på salonger i city som är experter på naglar. Oftast bokar du din tid via bokadirekt. Vissa salonger har även drop in. Se mer i det specifika erbjudandet. Vare sig du vill ha en glamorös fest-look eller naturella naglar som passar alla situationer så har Let’s deal dealen för dig. Allt från nagelförlängning, manikyr och shellac till nytt set med akryl och gelé - till ett billigt pris! Se 7 vanliga frågor och svar om naglar i hela landet

Vanliga frågor om Naglar

null

Hur mycket kostar det att göra naglar i hela landet? 

Hos Let’s deal finns många olika erbjudanden på nagelbehandlingar till ett bra pris, från billiga naglar i hela landet till stans lyxigaste och bästa behandlingar. Välj det som passar dig och din plånbok bäst.

Hur lång tid tar det att göra naglar?

En nagelbehandling tar mellan 60-120 minuter.

Vanliga naturella naglar tar 60 min medan fransk manikyr, helfärgade och ombre/fade tar 90-105 minuter. Vill du ha en lite mer avancerad design på dina naglar tar det 120 minuter.

Vad är manikyr?

Vanligtvis består en manikyr av filning av naglarna för att fixa formen, handmassage, fixa nagelbanden samt polering och nagelolja. Hos vissa nagelsalonger ingår även lack, men inte hos alla.

Hur gör man fransk manikyr?

Resultatet av en fransk manikyr är en neutral grundfärg med en vit eller ljus nyans på nagelns topp.

Hur länge håller håller manikyr?

Generellt håller en manikyr i ca 3-4 veckor. Hur länge de håller beror på hur väl du tar hand om dem, hur mycket slitage de utsätts för och hur snabbt de växer.

Hur tar man bort akrylnaglar och gelenaglar?

För att undvika onödigt slitage på din egen nagel bör du använda en elektrisk nagelfil när du tar bort akrylnaglar och gelenaglar. Detta borde göras av en utbildad nagelteknolog.

Vilken nagelbehandling ska jag välja? 

Det kan förstås vara svårt att veta vad man ska välja i djungeln av nagelbehandlingar. På Let’s deal kan du hitta erbjudanden på att göra naglar i hela landet billigt.

Kanske är du ute efter den ultimata nagelupplevelsen eller en helt vanlig manikyr i hela landet. Sedan återstår den svåraste biten, att välja färg!

Fransk manikyr, skimrande naglar, grafiska mönster eller maxat med färg, bara fantasin sätter gränser. Unna dig lite lyx i vardagen och boka dina nästa naglar i hela landet hos Let’s deal!