letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
50% rabatt på nattduksbord Kraljevic Design i marmor från Peace of Home50% rabatt på nattduksbord Kraljevic Design i marmor från Peace of Home (1 av 9)50% rabatt på nattduksbord Kraljevic Design i marmor från Peace of Home (2 av 9)50% rabatt på nattduksbord Kraljevic Design i marmor från Peace of Home (3 av 9)50% rabatt på nattduksbord Kraljevic Design i marmor från Peace of Home (4 av 9)50% rabatt på nattduksbord Kraljevic Design i marmor från Peace of Home (5 av 9)50% rabatt på nattduksbord Kraljevic Design i marmor från Peace of Home (6 av 9)50% rabatt på nattduksbord Kraljevic Design i marmor från Peace of Home (7 av 9)50% rabatt på nattduksbord Kraljevic Design i marmor från Peace of Home (8 av 9)

50% rabatt på nattduksbord Kraljevic Design i marmor från Peace of Home

1 745 kr
3 490 kr
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Ett marmorbord är den perfekta inredningsmöbeln som både skapar en snygg miljö och samtidigt hjälper till att avlasta dina tillhörigheter. Detta sängbord följer en stilren design och har en kvalité som håller länge! Välj mellan marmorsorterna Carrara, grön marmor, Black Moon eller brun marmor till din bordsskiva.

Höjdpunkter

  • Material: Lackerat stål (underrede), marmor (bordsskiva)
  • Storlek (bredd, djup, höjd): 40 x 30 x 70 cm
  • Två hyllplan

Användarvillkor

  • Ingen transaktion görs hos Let's deal
  • Leveranstid: 4-7 veckor
  • Inkl. hemleverans, inbärning och montering
  • När du klickar på köp skickas du vidare till Peace of Home där du registrerar dig som kund och nyttjar erbjudandet
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden
  • Övriga villkor enligt Peace of Home

Mer om dealen

Om Kraljevic Design

Kraljevic Design är ett Skånebaserat inredningsföretag som tillverkar klassiska möbler och inredning i stilren design. De värdesätter känsla och funktionalitet högt och arbetar endast med material av bra kvalitet.

Många av deras produkter är tillverkade i marmor, stål, glas och natursten - det vill säga levande material som bara blir vackrare med åldern. Kraljevic Design kontrollerar kvaliteten på alla ingående delar under hela tillverkningsprocessen för att säkerställa högsta kvalitet.

Säljes av

Peace of home
Organisationsnummer: 831103-0269