letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Tandblekning med plasmaljus hos Göteborgs Estetisk Medicin KlinikTandblekning med plasmaljus hos Göteborgs Estetisk Medicin Klinik (1 av 5)Tandblekning med plasmaljus hos Göteborgs Estetisk Medicin Klinik (2 av 5)Tandblekning med plasmaljus hos Göteborgs Estetisk Medicin Klinik (3 av 5)Tandblekning med plasmaljus hos Göteborgs Estetisk Medicin Klinik (4 av 5)

Tandblekning med plasmaljus hos Göteborgs Estetisk Medicin Klinik

999 kr
2 000 kr
Köpta
10+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Tandblekning med plasmaljus är skonsamt för tänderna och du slipper oftast ilningar och isningar i tänderna. Resultat brukar bli likvärdigt med den metod som tandläkarna använder sig av. Vid tandblekningen stryks en tandblekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasmaljus. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder.

Höjdpunkter

 • Få vitare tänder
 • Att skratta och le är en viktig del av ett hälsosamt liv
 • Behandlingen tar 60 min
 • Modern och fin Klinik nära Backaplan

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Gäller endast nya kunder hos Göteborgs Estetisk Medicin Klinik
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Let's deal ansvarar ej för hektiska/fullbokade perioder hos företaget. Vi rekommenderar dig därmed att boka in din tid så snart som möjligt efter ditt köp
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Beroende på din tandhälsa och ursprungsfärg kan resultatet vid en tandblekning variera. En del kunder nöjer sig med en blekning medan andra kunder väljer att göra två för att vara helt nöjda med sitt resultat. Vita tänder är något de flesta av oss önskar men få av oss har naturligt. Medicinering, kosthållning och åldrande är några av de orsaker som bidrar till att våra tänder gulnar med åren. En tandblekning ger oftast inte bara vitare tänder och ett vackrare leende utan även en bättre självkänsla. Att skratta och le är en viktig del av ett hälsosamt liv!

Om Göteborgs Estetisk Medicin Klinik

Göteborgs Estetisk Medicin Klinik är en skönhetsklinik i Kvillebäcken som har den bästa och senaste utrustningen. Hos dem hittar du behandlingar för hela kroppen. Allt från massage och härliga ansiktsbehandlingar till lash lift, fillers och laserbehandlingar. Behandlingarna utförs av utbildad och certifierad personal.

Säljes av

Göteborgs Estetisk Medicin Klinik AB
Organisationsnummer: 559209-1655
Gustaf Dalensgatan 19
417 05 Göteborg
Mån - Fre: 10:00-19:00
Lör: 10:00-16:00
0720-10 98 30Ring
Boka via telefon, vänligen uppge er Let's Deal-kod vid bokning.