letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Rabattkod: 50% rabatt på OBH Nordica Blooming Misty Green kaffebryggareRabattkod: 50% rabatt på OBH Nordica Blooming Misty Green kaffebryggare (1 av 5)Rabattkod: 50% rabatt på OBH Nordica Blooming Misty Green kaffebryggare (2 av 5)Rabattkod: 50% rabatt på OBH Nordica Blooming Misty Green kaffebryggare (3 av 5)Rabattkod: 50% rabatt på OBH Nordica Blooming Misty Green kaffebryggare (4 av 5)

Rabattkod: 50% rabatt på OBH Nordica Blooming Misty Green kaffebryggare

1 100 kr
2 199 kr
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Blooming Prime är den perfekta kaffebryggaren för ditt kök med sin eleganta premiumbas i aluminium. Den unika bloomingfunktionen, inspirerad av Pour Over-metoden, blötlägger och vilar kaffet innan bryggning med ett enkelt knapptryck. Resultatet? Ett kaffe med rikare arom, fylligare karaktär och förhöjd naturlig sötma. Upplev skillnaden med Blooming Prime och njut av en lyxigare kaffestund varje dag.

Höjdpunkter

 • ECBC certifierad kaffebryggare med unik Bloomingfunktion – för ett riktigt gott kaffe
 • Blooming Prime har en solid premiumbas i aluminium för en enhetlig och snyggare design
 • Hög bryggtemperatur för perfekt kaffe (92–96 grader)
 • Fri frakt över 500 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri retur

Användarvillkor

 • Ingen transaktion görs hos Let's deal
 • Efter att du klickat på "Köp" får du en rabattkod. Uppge denna när du slutför ditt köp i kassan hos OBH Nordica 
 • Gäller endast OBH Nordica Blooming Misty Green kaffebryggare
 • Rabattkoden kan inte appliceras i efterhand på redan lagda beställningar
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden
 • Övriga villkor enligt OBH Nordica

Mer om dealen

Mer om OBH Nordica Blooming Misty Green kaffebryggare

Lätt att använda

Kaffebryggaren har nivåmarkeringar på både vattentank och kanna samt avtagbar filterhållare (filterstorlek 1x4) med magnetisk funktion för att filterhållaren ska hållas på plats.

Brygga gott kaffe

Bryggtiden är 5-7 minuter och kaffebryggaren har kapacitet på 1,25 L vilket motsvarar 10 koppar. Efter 40 min stängs kaffebryggaren av automatiskt så du behöver inte oroa dig för att glömma bryggaren på. Bryggtemperaturen är på 92–96 °C och det färdigbryggda kaffet har en temperatur på 80–85 °C. Kaffebryggaren har ECBC-stämpeln som är ett kvalitetsmärke för kaffebryggare.

Enkel rengöring

Bryggaren är utrustad med en manuell droppstoppfunktion som förhindrar att droppar faller på värmeplattan. Kaffekokaren har en handgjord glaskanna med glashandtag som tål att diskas i diskmaskin. Locket på glaskannan är lätt att ta av och har ett blandningsrör som jämnt sprider ut aromerna från det nybryggda kaffet i kannan. Värmeplattan är utan beläggning, vilket gör den enkel att torka av för smidig rengöring.

Stilren och modern design

Kaffebryggaren är en av de hushållsmaskiner som vi ofta har stående framme i köket. Till skillnad från de andra Blooming modellerna har Blooming Prime en solid premiumbas i aluminium för en enhetlig och snyggare design - prefekt för dig som vill komplettera ditt kök.

Säljes av

OBH Nordica
Organisationsnummer: 556280-6124