letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Muskelbyggande & fettreducerande behandling 2 områden, Kristianstad

Muskelbyggande & fettreducerande behandling 2 områden, Kristianstad

549 kr
1 099 kr
Köpta
10+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Muskelstimulerande och fettreducerande behandling är en innovativ metod för att forma kroppen utan att behöva genomgå traditionell kirurgi eller spendera otaliga timmar på gymmet. Denna specifika behandling, som fokuserar på två områden, är särskilt effektiv för att både bygga muskler och minska fett. 

Höjdpunkter

 • Välj mellan: Rumpa och lår, mage och lår eller mage och rumpa
 • Utförs av utbildad personal
 • Ingen återhämtningstid efter utförd behandling 
 • Snabba och långvariga resultat

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 30 dagar från köp
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Åldersgräns: 18 år 
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

  Mer om dealen

  Hur fungerar det?

  Behandlingen utnyttjar intensiva muskelkontraktioner, där varje session innebär cirka 20 000 kontraktioner. Detta är en mängd som är praktiskt taget omöjlig att uppnå genom vanlig träning på gymmet. Tekniken bakom dessa kontraktioner är utformad för att målmedvetet stimulera muskelvävnaden, vilket tvingar den att anpassa sig och omstrukturera sig internt. Denna process inte bara stärker musklerna utan ökar också områdets metabolism markant. 

  Rekommenderad behandlingsfrekvens

  För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderas det att genomgå behandlingen 1-2 gånger per vecka under en period av 2-4 veckor. Detta schema möjliggör optimal stimulans för både muskeltillväxt och fettminskning.

  Fördelar

  En av de största fördelarna med denna behandling är att den inte kräver någon återhämtningstid, vilket gör att du kan återgå till dina dagliga aktiviteter omedelbart efter varje session. Detta är en betydande fördel jämfört med mer invasiva procedurer som ofta kräver längre återhämtningstider.

  Om Studio Belle

  På Östra Kaserngatan 6 finner du utbildad personal som hjälper dig med allt från naglar, hår, hudvård, hårborttagning, kroppsskulptering och avslappnande head spa. Studio Belle strävar alltid efter att du som kund ska känna dig väl omhändertagen och komma ut med bättre självförtroende!

  Säljes av

  Studio Belle
  Organisationsnummer: 556946-3846
  Östra Kaserngatan 6
  Östra Kaserngatan 6
  291 34 Kristianstad
  Mån - Sön:
  08:00 - 20:00