letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Nybörjarkurs i ChatGPT med Alpha Academy

Nybörjarkurs i ChatGPT med Alpha Academy

179 kr
4 233 kr
Köpta
3
Spara
96%
Lägg till deal till favoriter

Vill du lära dig mer om ChatGPT? Då är nybörjarkursen hos Alpha Academy det första steget att ta. I denna kurs kommer du att lära dig och få insikter kring ChatGPT. Kursen är uppdelad i flera olika steg för att du enkelt ska förstå, från de grundläggande till de mer avancerade aspekterna.

Höjdpunkter

  • Lär dig använda ChatGPT
  • Få ett certifikat efter avslutad kurs 
  • Kursen är uppdelad i flera olika steg
  • Lär dig skriva CV, översättningar, kodgenerering och mycket mer

Användarvillkor

  • Efter köpt deal så får du en kod i bekräftelsemejlet som du sedan fyller i hos Alpha Academy för att nyttja ditt erbjudande
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden

Mer om dealen

Lärande-mål

Oavsett om du är en nybörjare eller har kunskaper sedan tidigare, kommer denna kurs att förbättra din expertis och stärka ditt CV med nyckelfärdigheter och ett certifikat som intygar din kunskap.

Inträdeskrav

Denna kurs är tillgänglig för alla oavsett akademisk bakgrund. Du bör vara 16 år eller äldre för att genomföra kursen. Grundläggande förståelse av engelska språket och matematiska färdigheter är rekommenderat.

Certifiering

Efter att du har slutfört kursen, kommer du erhålla ett certifikat. Certifikat kan erhållas antingen i pappersform eller PDF. PDF-certifikatets leveranstid är 24 timmar, och för papperscertifikatet är det 3-9 arbetsdagar.

Säljes av

Alpha Academy
Organisationsnummer: 10647280
11th Floor, 15 St Botolph Street
EC3A 7BB‬ London