Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Fettfrysning med Coolshaping hos Göteborg Estetisk Medicin KlinikFettfrysning med Coolshaping hos Göteborg Estetisk Medicin Klinik (1 av 2)

Fettfrysning med Coolshaping hos Göteborg Estetisk Medicin Klinik

849 kr
5 000 kr
3,8
(6)
Köpta
200+
Spara
83%
Lägg till deal till favoriter

Valkar på ryggen, kärlekshandtag, putmage, ridbyxlår – det råder sällan brist på fantasi när överflödigt fett på kroppen ska listas. Hos Göteborg Estetisk Medicin Klinik får du problemet åtgärdat med hjälp av fettfrysning. Fettfrysning är en metod framtagen för att permanent reducera fettvävnad som inte regerar på kostförändringar eller träning. Det kan inte ersätta traditionell fettsugning, men ska verka mot isolerade fettdepåer.

Välj deal alternativ efter hur stort område du vill behandla. Vid exempelvis behandling av dubbelhaka räcker det med ett handtag, medan mage eller kärlekshandtag kräver två handtag. 

1 behandling på 1 område med 1 handenhet
849 kr
5 000 kr
3 behandlingar, 1 område med 2 handenheter
2 999 kr
15 000 kr

Höjdpunkter

 • Reducerar fettvävnad
 • Verkar mot isolerande fettdepåer
 • Helt utan kirurgiska ingrepp och läketid
 • Utförs av utbildad, certifierad personal med senaste Cool Shaping-maskinen 2020

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
 • Gäller endast nya kunder
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Gäller endast nya kunder hos Göteborg Estetisk Medicin Klinik
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om behandlingen

Cryolipolys är en metod för fettreducering på områden som mage, kärlekshandtag, armar, höfter, lår och knän där du har svårt att få de rätta formerna av endast kost och träning. Generellt sätt är det mycket lättare att behålla den kroppsform du vill ha efter en fettfrysningsbehandling. Fettfrysningsbehandlingen Coolshaping är en ledande icke-kirurgisk fettreduceringsbehandling. Göteborgs Estetisk Medicin Klinik använder sig av den senaste coolSculpting maskinen.

Så går det till

Vid fettfrysning används ett eller två handstycken för att suga in fettvävnaden. En skyddsduk läggs på huden, under handstyckena, innan behandlingsschemat startar. Under pumpande vakuum kyls fettvävnaden ner till minus 10 grader under ca en timme, vilket ska förstöra fettcellerna. Du kan behandla två områden samtidigt.

Hur många behandlingar behövs?

Antalet behandlingar som behövs varierar beroende på hur tjockt fettet är. Vanligast är 1-3 behandlingar av ett område. Det slutgiltiga resultatet ser du 6-12 veckor efter behandling. Det måste gå minst 4 veckor mellan varje behandling. Coolshaping är en ledande icke-invasiv fettreduceringsbehandling. Det är ett innovativt sätt att forma din kropp genom att frysa bort oönskat fett. Det krävs ingen operation och återhämtningstiden efter behandling är oftast minimal

Om Göteborgs Estetisk Medicin Klinik

Göteborgs Estetisk Medicin Klinik . Göteborgs Estetisk Medicin Klinik är en skönhetsklinik i Kvillebäcken som har den bästa och senaste utrustningen. Hos dem hittar du behandlingar för hela kroppen. Allt från massage och härliga ansiktsbehandlingar till lash lift, fillers och laserbehandlingar. Behandlingarna utförs av utbildad och certifierad personal. 

 

Deal säljes av

Göteborgs Estetisk Medicin Klinik AB
Organisationsnummer: 559209-1655
Gustaf Dalensgatan 19 nb
417 05 Göteborg
Enligt Bokning
072-010 98 30Ring
Bokning sker via telefon eller bokadirekt, vänligen uppge deal kod vid bokning.