letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn

Flytthjälp och flyttstäd i Göteborg

Vid en flytt kan det vara mycket att tänka på. Bostaden ska rensas och packas ihop, flyttfirman ska bokas, nycklar ska hämtas och lämnas osv osv. Cut yourself some slack och lätta på bördan genom att boka flyttstädning i Göteborg hos Let's deal och låt proffsen ta hand om städningen. På så sätt kan du i lugn och ro lämna din gamla bostad och fokusera på ditt nya hem! Se 9 vanliga frågor om Flytthjälp och flyttstäd i Göteborg

Se 9 vanliga frågor om Flytthjälp och flyttstäd i Göteborg

Letar du efter billig flyttstäd i Göteborg? Sökandet är över! Hos Let’s deal hittar du massvis med olika erbjudanden med varierande priser och omfattning. För att guida dig, har vi listat svaren på några vanliga frågor om flyttstäd och flytthjälp.

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Vanligtvis tar en flyttstädning med städfirma mellan 5-9 timmar.

Hur lång tid en flyttstädning i Göteborg tar beror på många olika saker. Bland annat hur stor bostaden är, hur många rum det är samt vilket skick bostaden är i.

Vad ingår inte i flyttstädning?

Oftast ingår inte rengöring av väggar och tak, borttagning och spackling av krokar och skruvar samt rengöring av utomhusytor. Däremot går ibland dessa extra tjänster att lägga till mot en avgift.

Får man göra RUT-avdrag för flyttstädning? 

Ja, flyttstädning räknas som en hushållsnära tjänst och det går därför bra att att göra RUT-avdrag.

Vad kostar en flyttstädning av villa?

En villa på 161-200kvm brukar kosta någonstans mellan 2 500-3 500kr.

Att flyttstäda en villa varierar dock i kostnad beroende på hur stor bostaden är, vilket skick som råder samt hur många rum det är. 

Vill man dessutom ha bästa flyttstäd i Göteborg och hjälp med exempelvis trädgården och husfasaden, tillkommer extra kostnader för detta då det oftast inte ingår i vanliga flyttstäd priser.

Vad kostar flytthjälp?

Vad det kostar att anlita flytthjälp i Göteborg varierar. Flytthjälp med en last bil och två personer i tre timmar 1 000-2 000 kr, respektive 2 500-4 000 kr för tio timmar.

Priset påverkas av flera olika faktorer så som hur mycket bohag som ska flyttas, vilken firma du anlitar, vart i landet du bor, hur långt du ska flytta samt eventuella speciallösningar så som tunga lyft.

Oftast betalar man för antal timmar det tar och hur många som utför flytten. Ska du flytta långt eller vill ha hjälp med packningen kan tillkommer även kostnader för detta.

Vad ingår i flytthjälp?

 • Dammsuga och våttorka alla golv
 • Damma av tak och väggar
 • Torkar ur skåp, garderober och hyllor
 • Torka av spis och diskbänk
 • Rengöra ugn, vitvaror och mikrovågsugn
 • Rengöra handfat, toalett, dusch, badkar och ytor i badrum
 • Rensa avlopp och avloppsbrunn
 • Torka av lister, dörrar och trösklar
 • Rengöra vägguttag och strömbrytare
 • Rengöra element och synliga ventiler
 • Putsa fönster samt rengöra persienner och fönsterbänkar

Vad som ingår i en flyttstädning kan variera och det är därför alltid viktigt att kolla vad som ingår i just ditt erbjudande, men vid bra flyttstäd i Göteborg finns det vissa bitar som bör finnas med.

Måste man ha flyttstädning?

När du flyttar ut ur en bostad måste du flyttstäda den så att den är fräsch för nästa hushåll som ska flytta in.

Däremot måste du inte anställa en städfirma för att utföra flyttstädningen, utan det går bra att göra själv.

Du bör dock ha i åtanke att det är en väldigt omfattande och noggrann städning som ska göras, missas någon del kan du ändå i efterhand bli tvungen att betala för flyttstäd eller komplettera städningen för att åtgärda problemet.

Vad kostar flyttstädning per m2?

Vanligtvis brukar man betala mellan 20-36kr/kvm, efter RUT-avdrag.

Det beror dock på vilket erbjudande du väljer. Priset på flyttstädning i Göteborg per kvm varierar.

Vad kostar en flyttstädning av lägenhet?

Flyttstädning av en lägenhet på 50kvm kostar vanligtvis runt ungefär 1500 kr, men även storlek, antal rum och i vilket skick bostaden är i påverkar kostnaden.

Nästa bostad är fixad, lägenheten har packats och kvar återstår bara att boka flyttstäd i Göteborg. Pris är en relevant fråga och något som varierar mellan våra olika erbjudanden beroende på om du är ute efter bästa flyttstäd i Göteborg eller ett mindre omfattande alternativ.

Oavsett vilka flyttstäd priser och städbehov du är ute efter, hittar du garanterat något som passar dig hos Let’s deal!