letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn

Biltvätt & rekond i hela landet

Drömmer du om en ny-bils-känsla med skinande ren lack och gott doftande klädsel till ett bra pris? Hos Let’s deal hittar du flera olika erbjudanden på biltvätt och rekond i hela landet. Luta dig tillbaka och slappna av medan proffsen snabbt och smidigt tar hand om din bil så att du kan göra annat. Vare sig du är ute efter den billigaste eller bästa biltvätten i hela landet har Let’s deal garanterat något som passar just dig!  Skäm bort din bil med ett prisvärt erbjudande på biltvätt och bilrekond i hela landet. Njut av livet på vägen i en skinande ren bil! Se 5 vanliga frågor och svar

Vanliga frågor om Biltvätt & Rekond

null

Vad kostar en biltvätt eller rekond?

Priset på en biltvätt kan variera, men du behöver inte betala allt för mycket för bra kvalitet och service. På Let’s deal hittar du ett varierat utbud av biltvätt till rimliga priser. Här finns både biltvätt och rekond med upp till 70% rabatt.

Hur lång tid tar en biltvätt?

En biltvätt tar ofta 7-10 minuter. En invändig tvätt och rekond tar oftast 3-5 timmar beroende på vad som ingår. En helrekond tar längre tid, läs mer i den specifika dealen och kontakta säljande part för mer information.

Vad ingår i mitt erbjudande på biltvätt eller bilrekond i hela landet?

Välj mellan olika erbjudanden på biltvätt och rekonditionering av bilen och beroende på vilken kampanj du väljer kan det skilja sig åt vad som ingår. Vanliga komponenter vid biltvätt och rekond är utvändig och invändig tvätt, vaxning, polering, rengöring av bilklädsel, tvätt av motor, tvätt av lampor och strålkastare samt skydd och förseglingar. Är du osäker på vad som ingår i just ditt erbjudande hittar du detta under “Mer om dealen” på produktsidan.

Vad innebär miljövänlig bilvård?

Vid miljövänlig bilvård tar man hänsyn till allt från vilka substanser som används till hur de hanteras och hur stora mängder vatten som används osv. För att ta reda på vad som gäller för ett specifikt erbjudande rekommenderar vi att vända sig till leverantören av tjänsten för mer information kring hur de arbetar med miljövänlig bilvård.

Vad är skillnaden mellan biltvätt och rekonditionering av bilen? 

En biltvätt omfattar ofta noggrann in- och utvändig tvätt av bilen för att ge den en rejäl uppfräschning men emellanåt kan det vara nödvändigt med en rekonditionering. Rekond av din bil är den ultimata heltäckande behandlingen som får din bil att glänsa och förlänger dessutom livslängden genom att motverka rost och motorskador. Här går man igenom bilen in i minsta detalj med hjälp av bland annat polering, vaxning, motortvätt och behandling av olika material såsom klädsel och andra ytor.