letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn

Skönhetsingrepp i Malmö

Här hittar du mängder av prisvärda erbjudanden på skönhetsingrepp. Mage kan t.ex behandlas med fettreducering eller fettfrysning, medan ansiktet skäms bort med ett ansiktslyft eller medicinsk injektioner. Även borttagning av vårtor, födelsemärken och ytliga blodkärl har riktigt bra deals på! Se 5 vanliga frågor om skönhetsingrepp i Malmö

Se 5 vanliga frågor om skönhetsingrepp i Malmö

Skönhetsingrepp är för många av oss inte något som man gör varje dag. Därför förstår vi om det kan uppstå en del frågetecken. För att hjälpa dig, har vi besvarat just vanliga frågor om skönhetsingrepp.

Vad bör jag tänka på inför ett skönhetsingrepp?

Inför ett skönhetsingrepp är det först och främst viktigt att du tänker igenom beslutet ordentligt. Innan du bestämmer dig för behandlingen ska du dessutom få tillräcklig information och betänketid från kliniken som ska genomföra ingreppet. Slutligen ska även samtycke ges innan behandlingen genomförs.

Viktigt är också att du ser till att kliniken och behandlaren som ska genomföra ingreppet uppfyller kraven om estetiska kirurgiska ingrepp och injektioner enligt svensk lagstiftning. Behandlaren bör även ha rätt kompetens och besitta tillräckliga kunskaper om ingreppet.

Vad är ett skönhetsingrepp?

Kirurgiska ingrepp och injektionsbehandlingar som gör av estetiska skäl och utan medicinska motiv anses som skönhetsingrepp.

Behandlingar som det kan röra sig om kan t.ex. vara ansiktslyft och injektioner av botox och fillers.

Vilka skönhetsingrepp är vanligast?

Bland de vanligaste skönhetsingreppen finner vi bröstkirurgi, fettsugning och ansiktslyft. Den senaste tider har däremot injektionsbehandlingar så som botox, fillers och injektioner med hyaluronsyra ökat medan plastikoperationer minskat.

Anledningen till detta tros vara att efter en behandling med t.ex. botox kan man direkt gå tillbaka till jobbet, men efter en plastikoperation behöver man vara hemma under läkningsprocessen.

Allt vanligare blir det dessutom att män gör skönhetsingrepp. Då rör det sig ofta om ögonplastik för att se piggare ut, näsoperationer och fettsugning.

Hur många skönhetsingrepp görs i Sverige?

Årligen utförs det ungefär 25 000 plastikkirurgiska ingrepp i Sverige. En siffra som ökar med ungefär 15% per år då fler och fler väljer att utföra de populära ingreppen.

Hur mycket kostar en skönhetsoperation?

Hos Let’s deal hittar du prisvärda erbjudanden på populära skönhetsingrepp, ansikte är ett av de vanligaste behandlingsområdena. Här erbjuder vi bland annat ansiktslyft från 2700kr och medicinska injektioner från 1100kr. Beroende på hur omfattande operationen är kan priset komma att variera.