letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking CinderellaNöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (1 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (2 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (3 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (4 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (5 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (6 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (7 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (8 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (9 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (10 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (11 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (12 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (13 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (14 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (15 av 17)Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella (16 av 17)

Nöjeskryssning för 2 inkl. boende i insideshytt på Viking Cinderella

199 kr
390 kr
Köpta
600+
Spara
49%
Lägg till deal till favoriter

Välkomna till Östersjöns enda renodlade kryssningsfartyg. Åk ut på en dygnskryssning med taxfree-shopping, artister och nöjen när du vill under hela året (med undantag under juli). Med denna deal ingår även boende i en insideshytt för två personer med avresa från Stockholm. 

Det här ingår

 • Boende i Insidehytt för två personer
 • Avresa från Stockholm
 • Uppträdanden från välkända artister

Användarvillkor

 • Dealen gäller fr.o.m. 2023-03-07 t.o.m. 2024-01-31
 • OBS! Nya datum kommer adderas till varje måndag
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokning sker via länken här. Uppge din unika Let’s deal-kod i steg 2 vid bokning
 • Julbord med vin, öl, läsk & kaffe kan köpas till i samband med bokning för 480 kr per person
 • Julbord serveras fr.o.m. 20 november t.o.m. 26 december 2023
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende
 • Bränsletillägg om 38 SEK/person tillkommer
 • Vid uppgradering av hytt: Syns mellanskillnaden från den hytt som ingår till din nya bokning av hytt
 • Alla tillägg, måltider etc. läggs till i bokningsdialogen
 • Eventuell uppgradering och tillägg betalas vid utcheckning av bokningen

Mer om dealen

Kryssningsfartyget Viking Cinderella är det perfekta valet för er som vill ut på en äventyr i den svenska skärgården. Ombord väntar fynd i välsorterad taxfreebutiker, sköna spabehandlingar, flera restauranger och en nöjesdel med vinbar, pub och nattklubb med musikunderhållning av välkända artister. Släpp julstressen för ett dygn och passa på att njuta av Viking Cinderellas julbord med vin, öl, läsk & kaffe i samband med din bokning. Upplev ett fullspäckat nöjesprogram och låt dig väl smaka av Kocklandslagets dignande julbord och passa på att köpa klapparna i taxfreen!

Mat och dryck i världsklass

Välj mellan flera restauranger ombord som serverar allt från grillat till antipasti. Bakom buffén står inga mindre än Svenska Kocklandslaget.

Prisvärd taxfreeshopping

Ta med stora shoppingkassarna och fynda bland allt från märkeskläder till godis och bubbliga drycker. Du sparar upp till 40%!

Gå på spa

På Cinderella SPA Wellness finns allt du behöver för att ladda batterierna: jacuzzi, ångbastu, kallvak, pool, bastu och hälsobar. Dessutom ett stort urval av sköna BABOR-kurer till sjöröda priser.

Cinderella – bäst på nöjen!

På Östersjöns största nöjespalats pågår underhållningen sju dagar i veckan i olika tappningar. Dansa till dansband, liveband och DJ:s alla kvällar i veckan och se Sveriges främsta artister live på scenen på helgerna (ca kl. 23.00).

Deal säljes av

Viking Line
Organisationsnummer: 556110-4661
AX-22101
22101 Mariehamn
- Bokas vi länken.
- Uppge Let's deal-kod i steg 2, efter du valt avresedatum.