Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
12 månaders medlemskap hos Motosumo - Träningspass för cykel

12 månaders medlemskap hos Motosumo - Träningspass för cykel

749 kr
1 500 kr
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Få ut det mesta av din träning med Motosumo! 12 månaders medlemskap för cykelpass - Träna hemifrån eller på gymmet. Din fitnessresa börjar nu!

Höjdpunkter

  • Över 300 live pass i månaden
  • Globala instruktörer 
  • 12 Månader medlemskap

Användarvillkor

  • Ladda ner appen här efter du köpt dealen med 12 månaders medlemskap
  • Skriv sedan in din rabattkod i länken här för att få tillgång till ditt medlemskap
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden
  • Övriga villkor enligt Motosumo 

Mer om dealen

Live

Träna live och direkt med ett team av cyklister från hela världen! En live-pass innehåller allt det som gör Motosumo unikt! Bl.a. feedback i realtid från instruktörerna, poängtavlor, tidtagare, emojis, live-statistik, spel och 3D-race.

Deras live-pass är roliga, interaktiva och bygger på gemenskap. Att träna med andra gör att du är mycket mer benägen att hålla fast vid din träningsrutin, vilket gör att du känner dig lyckligare och hälsosammare.

On Demand

Deras On Demand-pass handlar om bekvämlighet. Detta är förinspelade träningspass som du kan ta när som helst. Välj bara en stil och instruktör som passar dig. On Demand är perfekt för när du har ont om tid, eller helt enkelt vill träna när det passar dig. Du får fortfarande live prestandadata under dessa passen, för att hjälpa dig att följa din utveckling och utmana dina gränser.

RePlay

Motosumo förstår att du inte alltid kan närvara vid ett live-pass. Ibland kommer livet emellan. Därför har de skapat RePlay, en repris på deras live-pass. En RePlay är schemalagd till en specifik tid, så du kan fortfarande få den gemenskapliga känslan genom att träna live med andra. Här ingår tyvärr ingen realtidsfeedback från din instruktör, men du kan fortfarande njuta av många live-funktioner, bl.a. poängtavlor, emojis och prestandastatistik för både dig och dina medcyklister.

Fungerar med alla träningscyklar

Motosumo-appen fungerar med alla träningscyklar, vilket innebär att du kan använda den direkt utan att behöva göra en stor initial investering. Detta särskiljer den från många andra fitnessappar, som till exempel Peloton, och gör Motosumo tillgänglig och bekväm för många användare. Som en extra fördel kan du njuta av Motosumo även när du reser.

Deal säljes av

Motosuma
Organisationsnummer: 35660720