letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn

Upplevelser Stockholm och aktiviteter Stockholm

Letar du efter roliga upplevelser i Stockholm har du definitivt kommit till rätt ställe. Det finns mycket att uppleva i Stockholm! Vare sig du är en av lokalborna eller ska på utflykt i Stockholm har vi garanterat något för att göra din Stockholmsupplevelse komplett. Lär dig dansa tango, besök någon av alla fantastiska museum eller koppla av under en spadag för två. Vi har allt från billiga upplevelser i Stockholm till den ultimata upplevelsepresenten. Upplev Stockholm på bästa sätt med Let's deals erbjudanden på aktiviteter i Stockholm för alla smaker!  Se 6 vanliga frågor om upplevelser i Stockholm

Bästsäljare inom Upplevelser

Nya deals inom Upplevelser

Trendande inom Upplevelser

Allt inom Upplevelser

Se 6 vanliga frågor om upplevelser i Stockholm

Ska du köpa upplevelser i Stockholm? Vi förstår att det kan vara lätt att man blir förvirrad när man står inför valet och kvalet vad man ska hitta på. I hopp om att kunna vägleda dig har vi svarat på de vanligaste frågorna om Stockholm upplevelser.

Vad finns det att göra i Stockholm? 

Är adrenalinkickar och skräckblandad förtjusning det bästa du vet? Älskar du att testa på nya saker eller är du ute efter en stunds lugn och ro?

Hos Let’s deal finns aktiviteter i Stockholm som passar alla, vare sig du är ute efter ett fulländat äventyr eller något i lite lugnare tempo.

Ta med familjen och spela minigolf eller se en av de senaste filmerna på bio.

Testa på surfing, SUP eller gå och bowla tillsammans med dina vänner.

Lös listiga gåtor och mysterier i ett spännande och roligt detektivspel som passar både för familjen så väl som vännerna.

Boka ett spapaket med egen jacuzzi tillsammans med din partner för en romantisk upplevelse i Stockholm eller slå ihop er med ett annat par och utmana varandra i en paddelmatch tills ni stupar.

Vad kan man göra med barn i Stockholm?

Sökandet är över och du kommer aldrig igen att behöva googla “upplevelser barn” eller stalka vännernas Instagram-konton efter inspiration.

Vi har många roliga aktiviteter och upplevelser för barn i Stockholm för barn i alla åldrar. Utmana varandra på minigolf, boka en fotografering för familjen eller besök ett badhus.

Vad kan man göra på kvällen i Stockholm?

Pirrar det i benen och rycker i fingrarna på kvällskvisten? Gör något åt rastlösheten, slå klackarna i taket och boka någon av våra erbjudanden på danskurser i salsa eller magdans.

Slå dig ner i biosalongen för ett lugnare tempo eller samla ihop ett gäng och se solen gå ner från en bastuflotte.

Vad kan man göra i Stockholm med sin partner?

Vi har många upplevelser i Stockholm för två. Ta med dig din partner, utmana varandra i ett golf-derby och få grönt kort på köpet eller besök någon av stadens många museum.

För mer romantiska upplevelser i Stockholm, varför inte njuta av en dag på spa tillsammans?

Aktiviteter att göra när det regnar?

Bli en mästerkock i köket och gå en matlagningskurs, testa på inomhusklättring eller spela in en egenlåt i studio.

Har du svårt att komma på saker att göra i Stockholm när det regnar? Inga problem, här finns massvis med häftiga upplevelser i Stockholm så att du kan välja och vraka!

Varför är upplevelser i Stockholm den perfekta presenten? 

När det kommer till kritan, vad förgyller egentligen livet mer än härliga minnen med människor som man tycker om? En upplevelsepresent är definitivt de bästa gåvan.

Glöm bort de materiella gåvorna och slipp dessutom risken att ge bort något som personen redan har, varje upplevelsepresent i Stockholm är unik och bidrar garanterat till ett rikare liv.

Samla det gamla kompisgänget och överraska någon med en fartfyllda aktiviteter i födelsedagspresent, knyt familjebanden ännu starkare och fira genom att dela en betydelsefull upplevelse tillsammans och vad säger jag älskar dig mer än en romantisk gest?

Boka era nästa upplevelser i Stockholm hos Let’s deal för en dag ni sent kommer att glömma!