Se favoriter
Se kundvagn
Boende för 2 inkl. tvårätters middag och frukost på Good Morning + HalmstadBoende för 2 inkl. tvårätters middag och frukost på Good Morning + Halmstad (1 av 10)Boende för 2 inkl. tvårätters middag och frukost på Good Morning + Halmstad (2 av 10)Boende för 2 inkl. tvårätters middag och frukost på Good Morning + Halmstad (3 av 10)Boende för 2 inkl. tvårätters middag och frukost på Good Morning + Halmstad (4 av 10)Boende för 2 inkl. tvårätters middag och frukost på Good Morning + Halmstad (5 av 10)Boende för 2 inkl. tvårätters middag och frukost på Good Morning + Halmstad (6 av 10)Boende för 2 inkl. tvårätters middag och frukost på Good Morning + Halmstad (7 av 10)Boende för 2 inkl. tvårätters middag och frukost på Good Morning + Halmstad (8 av 10)Boende för 2 inkl. tvårätters middag och frukost på Good Morning + Halmstad (9 av 10)

Boende för 2 inkl. tvårätters middag och frukost på Good Morning + Halmstad

1 095 kr
1 670 kr
Köpta
50+
Spara
34%
Lägg till deal till favoriter

Good Morning+ Halmstad är totalrenoverat hotell som ligger i direkt anslutning med shoppingcentrum Hallarna. Du och ditt sällskap avnjuter en tvårätters middag i hotellets restaurang, där serveras även en generös frukostbuffé med både varma och kalla rätter, nybakat bröd, juicer, yoghurt m.m.

Produktinformation

  • Boende i dubbelrum för två personer på Good Morning+ Halmstad
  • Tvårätters middag
  • Frukost
  • Parkering

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning fredag och lördag följande datum: 1/9–30/11 (Ej giltig under perioden 21/9–10/10)
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om produkten

Halmstad har mycket att erbjuda, flera fritidsaktiviteter, trevliga stränder och fantastiska golfmöjligheter. Hotellet kan hjälpa till med tips och bokningar.

Deal säljes av

Good Morning Hotel Halmstad
Organisationsnummer: 559001-1580
Prästvägen 1
302 63 Halmstad
Incheckning kl 15
Utcheckning kl 12
035-18 35 00Ring
Ring eller maila in din bokning direkt till hotellet.
Uppge Let’s deal-kod vid bokning