Let's deal

BeachvolleyFesten i Tylösand 27 juli

399 kr
1 500 kr
Spara
73%

Årets roligaste dag på stranden är här! Samla dina vänner, hitta en bra utklädnad och ställ upp i den stora beachvolleyturneringen (inga förkunskaper krävs)! Dansa till tunga DJs på after beachen och de som vill tar sedan kvällen vidare på Leffes Nattklubb på Hotell Tylösand. 

Höjdpunkter

 • BeachvolleyFesten i Tylösand
 • Dansa till grymma DJs, delta i beachvolleyturnering och bara njut av den härliga beachkulturen
 • Grymma priser delas ut till Bästa utklädnad, Best in show, Bästa lagnamn  och Bästa lagdans
 • Dra med alla dina kompisar – dealen avser ett lag, max 12 personer
 • Skönt häng på 400 kvadratmeter uteservering med meny framtagen av mästerkock och somriga drinkar i baren

Användarvillkor

 • Dealen gäller 27 juli 2019
 • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Köpt deal återbetalas ej
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Max 12 personer i ett lag, 6 totalt på plan under varje match
 • Begränsat antal deals – först till kvarn gäller

Mer om dealen

Hur ser dagen ut?

Samling klockan 11:00 på SummerSmash Festival Arena. Efter uppropet får ni reda på när och på vilken bana ni spelar. Alla lag kommer att få spela ett gäng matcher i gruppspelet och därefter kör vi igång slutspelet. DJs snurrar sina bästa plattor hela dagen, publiken hejar på deltagarna till max. Häng på uteserveringen bland palmer och upplev den sköna känslan av sand mellan tårna medan du tar något kallt att dricka. Menyn är streetfoodinspirerad och framtagen av tidigare Sveriges Mästerkock-vinnaren Amir Kheirmand. 
Till finalerna kör de igång sin after beach, hyllar segrarna och fortsätter chilla tillsammans i solnedgången. Klockan 21:00 blir det BeachvolleyFesten After Party på Leif’s Lounge, prisutdelning och massa roliga aktiviteter innan nattklubben drar igång!

Kom redan under fredagen då det är gratis inträde till "Power Spike" – kolla in vem som smashar hårdast i Sverige! Rekordet ligger på 104 km/h. King/Queen Of The Court med 20 000:- i prispotten, "Prova på Beachvolley" – gratis för alla besökare 
och såklart, After Beach med live musik & DJ. Eller varför inte stanna kvar i Tylösand och se SM i Beachvolley på första parkett, gratis inträde.

Vem kan vara med?

ALLA!!! Inga förkunskaper krävs och BeachvolleyFesten är öppen för alla som vill ha en galet kul dag på stranden! Det finns två tävlingsklasser. Öppna för de som inte lirat så mycket tidigare och PRO för de som tränar/spelar regelbundet.

Ska man klä ut sig?

JA! Ju mer desto bättre! Grymma priser delas ut till de lag som vinner kategorierna: Bästa utklädnad, Best in show, Bästa lagnamn och Bästa lagdans.

Deal säljes av

Beachtravels Sweden AB
Organisationsnummer: 556863-3126
Älgvägen 58
302 73 Sverige
Beachvolleyfesten är 27/7 och kickar igång klockan 11:00.
Ni anmäler ert la genom att maila: ask@beachtravels.se. Glöm inte att uppge er Let's deal-kod. Mailet skall även innehålla: Lagnamn, för- och efternamn, födelsedatum, e-post, adress, telefonnummer.