letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Rabattkod: 25% på träningskläder hos MISS ONRabattkod: 25% på träningskläder hos MISS ON (1 av 5)Rabattkod: 25% på träningskläder hos MISS ON (2 av 5)Rabattkod: 25% på träningskläder hos MISS ON (3 av 5)Rabattkod: 25% på träningskläder hos MISS ON (4 av 5)

Rabattkod: 25% på träningskläder hos MISS ON

Lägg till deal till favoriter

Inled våren med nya, snygga och sköna träningskläder! Är du ute efter ett par nya tights, toppar eller matchande träningsset, då är det MISS ON du ska kolla in. Glöm inte använda vår rabattkod för 25% rabatt!

Höjdpunkter

  • Snygga och sköna träningskläder
  • Finns i många olika färger och storlekar 
  • Öppet köp och fri frakt på hela sortimentet

Användarvillkor

  • Ingen transaktion görs hos Let's deal
  • Efter att du klickat på "Till erbjudandet" får du en rabattkod. Uppge denna när du slutför ditt köp i kassan hos MISS ON
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden
  • Övriga villkor enligt MISS ON

Mer om dealen

MISS ON

På MISS ON är de passionerade över att leverera inte bara högkvalitativa träningskläder och gymkläder för kvinnor, utan även ett budskap om gemenskap, styrka och självförtroende. Deras mission är att inspirera dig att känna dig stark och snygg, oavsett om du är mitt i ett svettigt träningspass eller bara njuter av en aktiv dag utomhus. Deras produkter är designade med både funktionalitet och stil i åtanke, så att du aldrig behöver kompromissa med något.

Med ett stort utbud av allt från träningsset och jackor till top - och t-shirts samt träningsbehåar, säkerställer MISS ON att du hittar något som inte bara passar din träning, men också din personliga stil. De erbjuder dessutom fri frakt, öppet köp, och snabba leveranser för att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt.

Säljes av

Miss On
Organisationsnummer: 559360-7780