Se favoriter
Se kundvagn
1 veckas löparglädje i Portugal inkl. flyg, boende och transfer1 veckas löparglädje i Portugal inkl. flyg, boende och transfer (1 av 10)1 veckas löparglädje i Portugal inkl. flyg, boende och transfer (2 av 10)1 veckas löparglädje i Portugal inkl. flyg, boende och transfer (3 av 10)1 veckas löparglädje i Portugal inkl. flyg, boende och transfer (4 av 10)1 veckas löparglädje i Portugal inkl. flyg, boende och transfer (5 av 10)1 veckas löparglädje i Portugal inkl. flyg, boende och transfer (6 av 10)1 veckas löparglädje i Portugal inkl. flyg, boende och transfer (7 av 10)1 veckas löparglädje i Portugal inkl. flyg, boende och transfer (8 av 10)1 veckas löparglädje i Portugal inkl. flyg, boende och transfer (9 av 10)

1 veckas löparglädje i Portugal inkl. flyg, boende och transfer

8 995 kr
13 995 kr
Köpta
10+
Spara
36%
Lägg till deal till favoriter

Få ny energi och träningsglädje med en rolig och intensiv vecka av löpning och övrig träning i Portugal! Nybörjare eller elitmotionär? På denna resan kan du välja träning för alla nivåer. Missa inte chansen att springa i pinjeskogen och bli coachad av några Sveriges mest inspirerande löpare: Mustafa ”Musse” Mohamed svensk rekordhållare i maraton och trogen coach på Springtimes resor till Portugal och Anders Szalkai är en av Sveriges bästa maratonlöpare genom tiderna, engagerad i löpargruppen TSM och chefredaktör för Runners World.

Landvetter 23/10 - 30/10
8 995 kr
13 995 kr
Kastrup 23/10 - 30/10
8 995 kr
13 995 kr
Arlanda 23/10 - 30/10
8 995 kr
13 995 kr

Produktinformation

 • En vecka, 7 dagar i Portugal
 • Inkl. flyg, boende, transfer och 1st incheckat bagage á 20 kg
 • Boende på Hotell Dunamar, läs mer om hotellet här
 • Träningspaket ingår där du bl.a. kan välja mellan 50 olika pass, när du vill och hur du vill
 • Inkl. frukost och middag alla dagar
 • En deal avser del i dubbelrum, 1 deal är 1 person

Användarvillkor

 • Dealen gäller endast valt datum
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om produkten

Training Camp: Träning och löparglädje

Oavsett vad du väljer på din resa ser vi till att din resväska hem är full av skratt, nya bekantskaper, träningsvärk och ny energi!

Under samtliga Training Camp-veckor kan du välja bland över tio pass om dagen, men du tränar såklart precis så mycket som du orkar. Här finns inga krav, du bestämmer själv vad du deltar i. Vi vill att du ska få sköna dagar med träning och gemenskap i ett behagligt klimat.

Hotell Dunamar

Dunamar ligger perfekt beläget direkt på stranden med privat in och utgång till stranden och ”boardwalken”. Hotellet ligger intill naturreservatet med fina gång- och löpstigar och bara minuters promenad till restauranger, butiker och Monte Gordos lilla centrum. Hotellet har bra service, stora gemensamma ytor med bar, restaurang och en stor solterrass med två pooler. Gratis Wi-Fi i hela hotellet. Hotellet har en nyrenoverad spaanläggning med inomhuspool och gym som ingår i priset för alla Springtimeresenärer. 

Deal säljes av

Springtime Travel
Organisationsnummer: 556387-2513
Gustavslundsvägen 34
16751 Bromma
08 - 545 535 40Ring
För att boka din resa så ringer du eller mailar till Springtime och uppger följande information:

- Dina Let's Deal-koder.
- Fullständigt namn- samt födelsedatum.
- Telefonnummer, email och hemadress.
- Om ni önskar att lägga till en tilläggstjänst som ex. enkelrumstillägg så uppge detta.(enkelrumstillägg är 1995:- och betalas direkt till Springtime i samband med bokning).