Se favoriter
Se kundvagn
Clarion Hotel® Post för 2 inkl. övernattning och frukost

Clarion Hotel® Post för 2 inkl. övernattning och frukost

1 095 kr
1 680 kr
Köpta
100+
Spara
35%
Lägg till deal till favoriter

Clarion Hotel® Post har tagit vara på en av Göteborgs mest spektakulära byggnader och gjort den levande igen. Det gamla posthuset på Drottningtorget, mitt i centrala stan, har med varsam hand förvandlats till ett toppmodernt designhotell med både prisbelönta restauranger och barer. På 13:e våningen hittar ni Clarion Hotel Posts Rooftop Pool & Terrace med en utomhuspool som är uppvärmd till cirka 30 grader året om. Från hotelltaket har ni dessutom en panoramautsikt över hela vackra Göteborg. Välkomna till Clarion Hotel® Post!

Det här ingår

  • En natt för två personer i rumskategori Superior
  • Frukost

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning torsdag – söndag t.o.m. 7 maj 2021
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Här hittar du information om hotellets säkerhetsrutiner med anledning av covid-19
  • Ombokning sker i mån av plats, Avbokning ej möjligt efter reserverat boende

Mer om dealen

Mer centralt blir det inte

Clarion Hotel® Post ligger intill Centralstationen och med gångavstånd till Brunnsparken, två av Göteborgs största knutpunkter som tar dig vartsomhelst inom staden och regionen. Men du kan också promenera bland parker och shoppingstråk fulla med butiker, restauranger och barer – allt inom ett par minuters promenad. 

Till vänster om hotellreceptionen ligger Skönhetsfabriken, en hel oas av välbefinnande. På Skönhetsfabriken finns gym, relaxavdelning, ett flertal behandlingsrum för massage eller skönhetsbehandlingar samt salong – kort sagt allt du behöver för att ta hand om dig själv och fylla på med energi under din vistelse.

Prisbelönta barer och restauranger

Samtliga mat- och dryckeskoncept på hotellets restauranger och barer är framtagna av med hjälp av Marcus Samuelsson, göteborgare och en av världens mest framgångsrika kockar. På Norda möter svensk västkust amerikansk östkust. På VRÅ står den råa maten och exklusiv sushi på svenska i fokus. Brunchen på Norda har bland annat utsetts till världens bästa av magasinet The Mirror. Läs mer om Clarion Hotel® Post två barer och två restauranger.

Superior dubbelrum 

Ni bor i drygt 30 kvadratmeter stora rum med fantastisk takhöjd och rymd, inredda med designmöbler från italienska B & B ITALIA och lampor från FLOS. Samtliga rum har en stor arbets- och sällskapsyta och är utrustade med duntäcken och dunkuddar, telefon och LCD-TV. Superior-rummen i den gamla delen av byggnaden har alla högt i tak, djupa fönsternischer och vackra gamla fönster som ger dem en härlig karaktär och känsla. I den nya delen av hotellet får rummen ett härligt ljusinsläpp från de stora panoramafönstren.

Deal säljes av

Clarion Hotel Post
Organisationsnummer: 556708-8413
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg
Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 11.00
Bokning sker enbart via mail.
Uppge namn, datum för incheckning och let’s deal-kod vid bokning