letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Få ner kostnaderna på din privatekonomi med hjälp av PåmindFå ner kostnaderna på din privatekonomi med hjälp av Påmind (1 av 3)Få ner kostnaderna på din privatekonomi med hjälp av Påmind (2 av 3)

Få ner kostnaderna på din privatekonomi med hjälp av Påmind

Lägg till deal till favoriter

Behöver du hjälp med att förbättra dina nuvarande avtal eller hitta nya inom hushållet t.ex. bolån, hemförsäkring eller bredband? Tack vare Påmind får du den hjälp du behöver och blir även behandlad som en ny kund. 

Höjdpunkter

  • en bättre privatekonomi genom bättre priser, lägre räntor och bättre erbjudanden
  • Få hjälp med bl.a. bolån, privatlån, hemförsäkring & bilförsäkring
  • Bevakar dina avtal så att du har de bästa villkoren och priserna
  • Förbättrar dina nuvarande avtal eller hittar nya bättre

Användarvillkor

  • Ingen transaktion görs hos Let's deal
  • När du klickar på köp skickas du vidare till Påmind där du registrerar dig som kund och nyttjar erbjudandet
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden
  • Övriga villkor enligt Påmind

Mer om dealen

Recension från nöjda kunder

"Trodde inte detta var möjligt. Men efter bara 3 dagar kom ett nytt avtal av elnät som påmind hade skaffat fram. En besparing på ca 600kr i månaden. Ett app jag varmt kan rekommendera och kundtjänst är så proffsiga och trevliga.” - Recension från Appstore. 

”Start rekommenderat till alla som vill få hjälp med att söka bästa/lägsta pris på el, telefon, försäkringar, räntor osv. Istället för att kontakta leverantörer och bolagen själv, är det skönt att ha någon som gör det åt en på Påmind! Isaac hjälpte mig bespara flera tusentals kronor per år, professionell i sitt yrke!” - Recension från Trust Pilot.

Om Påmind

Påmind är en kostnadsfri tjänst som hjälper kunder till en bättre privatekonomi genom att ge bättre priser, lägre räntor och schysstare erbjudanden på deras hushållsavtal. De påminner dina leverantörer att ni finns och att ni förtjänar bättre avtal. Om ni inte får en rabatt hittar Påmind ett annat konkurrenskraftigt erbjudande istället. Det är slut med att kunder ska jämföra och byta.

Säljes av

Påmind AB
Organisationsnummer: 559027-8478