Se favoriter
Se kundvagn
En natt för 2 med tillgång till pool, relax och roliga aktiviteter

En natt för 2 med tillgång till pool, relax och roliga aktiviteter

1 195 kr
1 990 kr
Köpta
100+
Spara
40%
Lägg till deal till favoriter

Välkomna till Skogshem & Wijk ute på natursköna Lidingö – hotellet där det mesta ingår. Boende i stora fina rum, en härlig hotellfrukost och tillgång till den underbara varma utomhuspoolen. Bastu, relax och stora välutrustade gym står också till ert förfogande. Det finns även utomhusgym, egen strand och brygga med möjlighet till havsbad.

Det här ingår

 • Övernattning för 2 personer i dubbelrum
 • Tillgång till pool, bastu, spa/relax och gym
 • Aktiviteter
 • Frukostbuffé
 • Kaffe och te
 • Fri parkering

Användarvillkor

 • Dealen gäller med incheckning onsdag - lördag t.o.m. 31 augusti 2021
 • Under juli gäller dealen incheckning dagligen  
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Avbokning ej möjligt efter av hotellet bekräftad bokning. Ombokning sker i mån av plats

Mer om dealen

Aktiv avkoppling i naturskön miljö

Det är bara 17 minuter mellan Stockholms innerstad och natursköna Skogshem & Wijk på Lidingö. Kom som du är och njut av allt detta aktivitetshotell har att erbjuda. Med 200.000 kvm sjötomt finns gott om plats att vara ute. Låna gångstavar och ta en promenad i naturen. Gillar du vandring, löpträning och mountainbiking, finns Lidingöloppets spår runt knuten. Det finns ett utegym på tomten, samt egna bryggor och en strand. Ta ett uppfriskande dopp i havet eller bada i den varma utomhuspoolen. Vill du koppla av, finns många sköna loungemöbler hängmattor och solbäddar att vila i.

Gratis uteaktiviteter

Skogshem & Wijk erbjuder också en mängd gratis uteaktiviteter som tennisbana, basket, fotbollsplan, volleybollplan, frisbeegolf, boule m.m. Även inomhus finns gott om aktiviteter som ingår för hotellets gäster. Ha kul i spelrummen med gratis flipper, biljard, darts, pingis, inomhus-minigolf och jätteschack, bara för att nämna några. Återupptäck hur roligt det är att spela sällskapsspel eller sätt dig i en av de många loungerna för att avsluta den där boken du aldrig hinner läsa ut.

Familjärt, lekfullt och avkopplande

Som med allt i livet är det insidan som räknas. Hotellpersonalen bemöter dig med hjärta och själ för att se till att du kommer trivas. Låt dig värmas av den familjära, lekfulla och avkopplande atmosfären. Låt maten och drycken smaka, allt lagas och serveras med kärlek! Skogshem & Wijk är StayClean COVID Safe-certifierade, för att du ska känna dig trygg. 

Deal säljes av

Skogshem & Wijk
Organisationsnummer: 556206-8022
Hustegavägen 1
181 90 Lidingö
Incheckning från 14:00
Utcheckning 12:00
Endast bokning via mail.
Uppge önskat datum och Let's Deal kod vid bokning.
Endast av hotellet bekräftade bokningar gäller.