Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Nytt set singel- eller volymfransar

Nytt set singel- eller volymfransar

445 kr
900 kr
Köpta
4
Spara
51%
Lägg till deal till favoriter

Ett nytt set fransar ger dig den där volymen som vanligtvis kanske saknar. Isabella’s Beauty Secrets erbjuder två typer av fransar, singel och volym, som ger olika mycket volym. Läs mer längre ner!

Singelfransar
445 kr
900 kr
Volymfransar
599 kr
1 200 kr

Höjdpunkter

 • Nytt set fransar
 • Fransar med olika tjocklek och volym
 • Skippa mascaran

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 30 augusti 2020
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Singelfransar

Singelfransar kallas även klassiska fransar och är den första moderna fransförlängningstekniken. Resultatet liknar det du får med mascara då fransarna blir tjockare. Fransarna är mellan 0,15-0,20 mm breda och fästs på en av dina egna fransar. Singelfransarna är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet.

Volymfransar

Volymfransarna är tunnare än singelfransarna. De har en tjocklek på 0,07 mm. Dessa läggs i knippen med 2-5 i varje som sedan fästs på en av dina egna fransar. Volymfransarna ger ett mer fjäderlikt och fluffigt resultat. Fransarna är lättare och blir därför mer skonsamma mot dina egna ögonfransar. Volymfransarna går att variera mer om du i dig själv har glesa eller korta fransar.

Om Isabella’s Beauty Secrets

Isabella’s Beauty Secrets erbjuder skönhetsbehandlingar av högsta kvalitet. Isabella’s Beauty Secrets ligger i samma lokaler som salongen Pinkroom i Göteborg. Företaget ägs och drivs av Isabella Eder Paradeiser som även utför varje behandling. Isabella är utbildad, certifierad och innehar F-skattsedel. Alla behandlingar utförs proffesionellt med den nyaste tekniken och de nyaste metoderna. Allt material som används är av hög kvalitet och är tydligt uppvisat i behandlingsrummet så att varje kund kan känna sig lugn och trygg under sin behandling. Isabella’s Beauty Secrets tre huvudmotton är kvalitet, passion och trygghet. Utöver spraytan utför Isabella även volymfransar, lashlift och brow lamination.

Deal säljes av

Isabella's Beauty Secrets
Organisationsnummer: 000515-XXXX
Hitta min plats
 1. Hvitfeldsplatsen 1
 2. Röds norgård 14
 3. Created with sketchtool.Hitta min plats
Hvitfeldsplatsen 1
411 20 Göteborg